Krovopokrivački radovi

Najbolji krov izrađen je od kvalitetnih materijalia u suradnji s iskusnim majstorima.

Specijalizirani smo za izradu novih krovišta i adaptacije starih uz dodatne građevinske radove i građevinsku limariju.

Kod izvođenja krovišta uvijek pazimo na izbor materijala i izvedbu detalja. Kvalitetan krov kuću pretvara u siguran dom za desetljeća. Ulaganje u kvalitetno krovište ujedno je najmudrija investicija. Ugradnjom kvalitetnih materijala s višegodišnjom garancijom imat ćete dugovječan krov koji će trajati najmanje 30 godina, a nerijetko i više od 50 godina.

U praksi se susrećemo s rekonstrukcijama krovova koji često nisu stariji od desetak godina. Razlozi rekonstrukcija tako „mladih“ krovišta većinom su loši materijali koji brzo propadaju ili nisu dovoljno otporni na atmosferilije kao što su vjetar, kiša, tuča, snijeg, mraz, sunce ili nagle promjene temperature. Zbog nekvalitetne izvedbe podkonstrukcije krovišta, često dolazi do propadanja i curenja a ponekad i do urušavanja.

Rezultat toga je dugoročno skuplji jeftin krov u odnosu na kvalitetni krov. Stoga trebamo izbjegavati materijale slabije kvalitete, bez obzira o vrsti krovnog sustava.

Od projektiranja do završne izvedbe pružamo Vam podršku i savjetujemo Vas o tome što je najbolje za Vaše potrebe. To je važno jer je kod odabira materijala krovišta nužno uzeti u obzir više parametara kao što su statika opterećenja krova, izolacijska svojstva, estetski izgled završnog pokrova, oblik i boja, garancija proizvođača i cijene.

Ulaganje u kvalitetu uvijek je dugoročno isplativije.

Krovni sustavi koje ugrađujemo su prirodni crijep, grafitne ploče i limene ploče od cinka. Termoizolacijski sustavi koje primjenjujemo odgovaraju niskoenergetskim zahtjevima. Za izolaciju koristimo mineralnu i kamenu vunu koje imaju izvrsna toplinska svojstva, dugovječne su i vatrootporne.