Keramičarski i vodoinstalaterski radovi

Keramičarski radovi zahtjevan su dio građevinske usluge. Osim što su važan estetski element i određuju stil Vašeg prostora, zbog složenih je troškova važna kvalitetna montaža i odabir dugovječnih keramičkih pločica te drugih materijala koji se koriste pri montaži. Kod ugradnje je veoma bitno odabrati pločice koje svojom kvalitetom odgovaraju namjeni prostora i podlogama na koje se postavljaju.

Kupaonice su izložene velikom postotku vlage u zraku i kontinuiranom nakupljanju kamenca. Potrebno je odabrati pločice sa što manje reljefne teksture i minimalno porozne kako bi se što lakše održavale.

Podne keramičke pločice bi općenito trebale imati čvršća strukturna svojstva jer su izložene mehaničkim oštećenjima neizbježnima u našoj svakodnevnici. Za vanjsku upotrebu, na terasama i dvorištima, potrebno je odabrati protuklizne pločice otporne na smrzavanje koje ne upijaju vlagu.

Rado ćemo Vas savjetovati prilikom odabira pločica za različite namjene. Nudimo kompletne keramičarske radove u koje uključujemo i izmjenu kanalizacijskih instalacija, hidroizolaciju i postavljanje keramičkih pločica.